[Family] geluidsoverlast tijdens MCH

Boekenwuurm boekenwuurm at boekenwuurm.nl
Sat Jun 18 12:03:45 CEST 2022


Hallo Maurits,
ook goed om jou weer te zien!
Ik heb met team:family gesproken, en ze willen graag samenwerken. Kunnen we tijdens de opbouw een moment plannen om dingen af te stellen?
Qua geluidsoverlast waren er in 2017 een paar dingen die vervelend uitvielen, waardoor family village op het laatste moment verplaatst moest worden van het (moerassige) veld in het rustige stuk van de stiltegradient naar het veld naast het herrie veld. De opbouw van het veld is nu anders, het moerassige veld word niet gebruikt en de gradient is omgekeerd, waardoor familyZone weer in het rustige stuk zou moeten vallen. Hierdoor verwachten we nu veel minder problemen.
Fijn weekend,Christel/Boekenwuurm
On Sat, 2022-05-14 at 23:31 +0200, maurits.dusoswa at kpnmail.nl wrote:
>  
>  Hallo Boekenwurm,
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  Fijn dat ik jouw naam weer lees bij dit belangrijke team!
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  Ik stuur jou deze email om twee redenen:
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  Als eerste wil ik graag met jouw team afspraken maken over preventief optreden t.a.v. mogelijke geluidsoverlast, waardoor de kinderen en de ouders van jullie kampeerders. Wij van team Safety (security, First Aid en Fire) willen graag extra aandacht besteden aan de kwetsbare doelgroep die onder jullie verantwoordelijkheid vallen. Een herhaling van de geluidsoverlast van 2017 en de vele klachten die wij daar destijds van ouders over ontvingen willen we heel graag voorkomen!
>  
>  
>  Om die reden wil ik nu alvast met jullie gaan communiceren en liever niet pas als er al klachten zijn. Op het moment dat er overlast optreedt wil ik heel graag dat er naar jullie geluisterd wordt en repressief wordt opgetreden. 
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  Ten tweede hebben wij heel goed samengewerkt met team Family Village tijdens de SHA2017 als het ging om het zoeken naar vermiste kinderen. In en rond het terrein is veel water wat een risico is voor kinderen. Bijna alle Nederlandse kinderen kunnen zwemmen, maar kinderen uit het buitenland is dat zeker niet altijd het geval. Binnen team Security bestaat het protocol vermiste personen (ook kinderen). In de eerste minuten na zo'n melding is het essentieel alle waterpartijen(alle meertjes en de kustlijn) als eerste te scannen, om er zeker van te zijn dat er geen slachtoffers in het water liggen. De medewerkers van security zullen het terrein zsm afsluiten voor iedereen die aan het signalement voldoet.
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  Willen jullie (weer) met ons samenwerken? Wij wel!
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  I hoop dat we binnenkort kunnen spreken over samenwerking tussen onze vrijwilligers.
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  Fijn weekend nog!
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>  Maurits Dusoswa
>  
> 
>  
>  
>  Safety coordinator
>  
> 
>  
>  
>  0031610912166
>  
> 
>  
>  
>  
> 
>  
>  
>   
>  
> 
>  
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.mch2022.org/pipermail/family/attachments/20220618/1d5230cb/attachment.html>


More information about the Family mailing list