[Family] geluidsoverlast tijdens MCH

maurits.dusoswa at kpnmail.nl maurits.dusoswa at kpnmail.nl
Sat May 14 23:31:10 CEST 2022


 Hallo Boekenwurm,  Fijn dat ik jouw naam weer lees bij dit belangrijke team!  Ik stuur jou deze email om twee redenen:  Als eerste wil ik graag met jouw team afspraken maken over preventief optreden t.a.v. mogelijke geluidsoverlast, waardoor de kinderen en de ouders van jullie kampeerders. Wij van team Safety (security, First Aid en Fire) willen graag extra aandacht besteden aan de kwetsbare doelgroep die onder jullie verantwoordelijkheid vallen. Een herhaling van de geluidsoverlast van 2017 en de vele klachten die wij daar destijds van ouders over ontvingen willen we heel graag voorkomen! 
 Om die reden wil ik nu alvast met jullie gaan communiceren en liever niet pas als er al klachten zijn. Op het moment dat er overlast optreedt wil ik heel graag dat er naar jullie geluisterd wordt en repressief wordt opgetreden.   Ten tweede hebben wij heel goed samengewerkt met team Family Village tijdens de SHA2017 als het ging om het zoeken naar vermiste kinderen. In en rond het terrein is veel water wat een risico is voor kinderen. Bijna alle Nederlandse kinderen kunnen zwemmen, maar kinderen uit het buitenland is dat zeker niet altijd het geval. Binnen team Security bestaat het protocol vermiste personen (ook kinderen). In de eerste minuten na zo'n melding is het essentieel alle waterpartijen(alle meertjes en de kustlijn) als eerste te scannen, om er zeker van te zijn dat er geen slachtoffers in het water liggen. De medewerkers van security zullen het terrein zsm afsluiten voor iedereen die aan het signalement voldoet. 


 Willen jullie (weer) met ons samenwerken? Wij wel!  I hoop dat we binnenkort kunnen spreken over samenwerking tussen onze vrijwilligers.  Fijn weekend nog!  Maurits Dusoswa 

 Safety coordinator 

 0031610912166    

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.mch2022.org/pipermail/family/attachments/20220514/2b5d0fb2/attachment.html>


More information about the Family mailing list